Artikler

Her ser du et uddrag af artikler skrevet om Hanne Andersen i forskellige medier.

Artikel fra

ALT for damer

16. oktober 2008

Ansigtsløft uden kirurgi


Trænger du til forkælelse? Af den slags, hvor du kommer til at slappe helt af og befinde dig i den skønneste tilstand at sove og være vågen? Og af den slags, der får dig til at se skønnere ud? Så kunne du overveje at lægge vejen forbi massør og A.L.T.-behandler Hanne Andersen i Charlottenlund. Hun har specialiseret sig i bindevævs- og ansigtsløftningsteknik uden brug af kirurgi. Behandlingen er meget blid og ved at berøre 97 punkter i ansigtet med blide tryk og strøg får Hanne Andersen spændinger og træthed til at forsvinde. Samtidig bliver huden mere elastisk og sund at se på. En anden bonus ved A.L.T. er, at den har en gavnlig effekt på migræne, bidfunktionsproblemer og lammelser. Det optimale er seks behandlinger, råder Hanne Andersen, men en enkelt kan også gøre det. Det er skøn afslapning i en travl hverdag. En session vare en time og koster 650 kr. Se mere på www.alt-wellness.dk

Artikel fra

Q-Magasin

Magasinet der gør dig smukkere

NR.10/2007

Ansigtsløftning via tryk

Månedens behandling:

Alternativt ansigtsløft


Allerede fra midten af 20'erne kan stresss ses i dit ansigt. Den amerikanske metode A.L.T. (ansigtsløftning terapi) kan løsne spændingerne ved hjælp af små tryk, der virker dybt i bindevævet. Behandlingen varer en time, og du oplever totalt afspænding og en mere 'livlig' hud med fineste glød. Und dig selv de anbefalede seks behandlinger for at få det fulde udbytte.

Hold da op, du har da vist problemer med kæbespændinger!" Jeg har opholdt mig i samme rum som Hanne Andersen i blot fem minutter, men hun har allerede spottet det problem, som min tandlæge har kæmpet med de sidste 15 år. Jeg er imponeret! Og derfor lidt mere roligt ved udsigten til at have sagt ja til at teste AnsigtsLøftningsTeknik de følgende seks uger. A.L.T. er en blid form for massage, der går dybt ned i bindevævet. Under behandlingen stimulerer Hanne musklerne i ansigtet med et let tryk, der stimulerer huden, øger blodcirkulationen og løsner for de spændinger, der giver rynker. Hun anbefaler, at man starter med en serie af seks behandler med en behandling om ugen for at komme i dybden med de spændinger, der har sat sig som spor i ansigtet. Og der er nok at tage fat på, for vi har faktisk intet mindre end 97 muskler samlet i huden, bindevævet, knogler, hovedbunden, øjnene, næsen, hagen og halsen. "Jeg har kunder i alle aldre. Både kvinder og mænd. De fleste kommer for at få strammet huden op og få et mere ungdommeligt udtryk, og mange får positive kommentarer fra familie og venner efter behandlingen. ¨Kæresten til en af mine kunder havde faktisk spurgt hende, om hun havde fået gjort noget ved sin læbe, fordi den pludselig så mere fyldig ud," fortæller Hanne Andersen, der også får kunder, der har store problemer med stress, hovedpine eller migræne.

1. BEHANDLING

Som ved alle nye behandlinger skal man lige ryste usikkerheden af sig og finde ud af, hvad det er, der skal ske. De meget lette og fine tryk er nyt for mig, og Hanne fokuserer meget på de områder, hvor jeg har mange spændinger, i kæben og panden.

2. BEHANDLING

Denne gang sker der rigtig meget fysisk. Jeg kan mærke en ny varme i huden, fordi blodgennemstrømningen øges, jo mere musklerne afspændes. Hanne masserer først den ene halvdel af ansigtet, og jeg kan tydeligt mærke/se forskel. Den side, hun har masseret, virker frisk og føles, som om den "vender opad", mens det føles, som om den anden "hænger".

3. BEHANDLING

Er ramt af en virus på balancenerven under hele forløbet, og i dag har jeg voldsom hovedpine. Derfor fokuserer Hanne på massage af hovedbund og pande, hvilket letter på hovedpinen.

4. BEHANDLING

Fantastisk følelse i dag. Da jeg kigger mig i spejlet efter behandlingen, kan jeg konstatere, at jeg ligner en, der har været på en uges ferie. Huden ser frisk ud, øjnene er blevet større og "hænger" ikke så meget, og så føler jeg mig afslappet og godt tilpas.

5. BEHANDLING

I dag fik halsmusklerne også en tur. Det var dejligt og utrolig afslappende. Også området omkring øjnene får en god tur, og kan virkelig ses bagefter. Jeg kan mærke, at min hud har ændres sig. Den har fået mere glød og er blevet langt blødere.

6. BEHANDLING

Den sidste dag gennemgår Hanne hele ansigtet og finder kun små områder, hvor jeg stadig har spændinger. Jeg kan tydeligt se forskel fra første til sjette gang. Jeg sover meget på den samme side, og har derfor flere rynker på den side. De er glattet betydeligt ud, så ansigtet er mere ens, og min hud føles fantastisk. Jeg har ikke længere kæbespændinger, og min overlæbe synes større!

Månedens behandling:

Alternativt ansigtsløft


Allerede fra midten af 20’erne kan stress spændinger ses i dit ansigt. Den amerikanske metode A.L.T. (ansigtsløftning terapi) kan løsne spændingerne ved hjælp af små tryk der virker dybt i bindevævet. Behandlingen varer en time og du oplever total afspænding og en mere 'livlig' hud med den fineste glød. Und dig selv de anbefalede seks behandlinger for at få de fulde udbytte.

Massér rynkerne Væk


97 muskler - i ansigtet. Det er ikke så lidt, slet ikke hvis halvdelen af dem er spændt A.L.T. er en særlig form for blid ansigtsmassage, som opløser spændingerne og gør ansigtet roligt og afslappet at se på - OG mindre rynket. Mange af de rynker, du får skyldes jo bedre blodcirkulation, bedre elasticitet i huden, symspændinger og hovedpine. En behandling koster 650 kr., men de fleste tager en pakke på seks for at komme til bunds i spændingerne. Prøv f.eks. Villa Vitalis i Charlottenlund eller se mere på www.sundhedsguiden.dk

Ansigtsløftning uden kirurgi!


Er du én af de mange som går og leger med tanken om at få gjort lidt ved dine rynker, poser under øjnene eller blot at få strammet det hele op? Så har C'est her opskriften på "den ufarlige ansigtsløftning"!


A.L.T. er en blid form for ansigtsmassage der går dybt ned i bindevævet. Chefredaktør, Anja Jensen, var så heldig at få en smagsprøve på denne behandling hos A.L.T.- behandler Hanne Andersen i Hellerup. "Jeg må nok indrømme, at jeg var en smule skeptisk inden behandlingen men resultatet var helt enormt Jeg kunne tydeligt se en forskel i spejlet og for ikke at tale om den fantastiske følelse, jeg havde i mit ansigt bagefter og det var kun efter ÉN behandling," siger Anja Jensen.

Behandlingen stimulerer huden, øger blodcirkulationen og løsner for de spændinger, som giver rynker. Ansigtsbehandlings-teknik handler ikke kun om at se bedre ud, men også om at få det bedre. Hanne Andersen har behandlet, både kvinder og mænd, med stor succes Bl.a. findes der succesoplevelser, hvor folk har fået rettet op på deres asymmetri i ansigtet, efter en hjerneblødning. Vi her på redaktionen er ikke i tvivl om, at dette må være fremtiden. En ufarlig teknik, som kan give os alle et friskere og mere ungdommeligt look, uden knive og sprøjter. Der anbefales i alt seks behandlinger, hvor man går i dybden og berører ansigtets 97 muskler.

C'est anbefaler - SKYND dig at bestille en tid!

Pris for én behandlings: 650 kr.

Pris for seks behandlinger: 3.500 kr.

Arilkel i Euroman:


ALTERNATIV ANSIGTSBEHANDLING

Dit ansigt din hals, nakke og skuldre er sammensat af i alt 97 muskler og er dermed et af de mest komplicerede områder på kroppen. Derfor opstår der meget ofte spændinger i ansigtet, i halsen og skuldrene, og hos flere bliver spændingen så permanent, at de slet ikke lægger mærke til den bortset fra en hovedpine i ny og næ Dertil kommer, at musklerne i ansigtet holder på huden og fordi musklerne mister deres spændstighed, jo ældre man bliver, så bliver huden også slappere med alderen. Her kan Hanne Andersen hjælpe. Hun besidder den såkaldte ALT-teknik der står for AnsigtsLøftningsTeknik, og som er udviklet af den danskboende amerikaner Stanley Rosenberg. Teknikken går ud på at berøre hver af de 97 muskler med bittesmå tryk. Berøringen stimulerer ikke kun musklen, men går også ned i musklens nervebane, hvor spændstighed og blodgennemstrømning stimuleres positivt. Resultatet bliver en hud, der er synligt strammere, og som føles mere levende. Euromans testperson oplevede selv, at hans ansigt så mærkbart mere afslappet ud efter behandlingen, og at huden havde en lidt rødlig, men sund glød som følge af den bedre blodgennemstrømning. ALT-behandling er intet mindre end et afslappende og meget behageligt alternativ til drastiske kirurgiske indgreb.


Hanne Andersen

Behandlingen Koster 650 kr. i timen

Tidsbestilling sker på tlf. 4126 7585


Arilkel i Eurowoman:


Mindsk rynkerne med massage

Rynker kan sagtens udglattes uden nål og indsprøjtning af Botox og Restylane. Blid massage med lette berøringer stimulerer nemlig huden, øger cirkulationen og afslapper musklerne i en sådan grad, at ansigtet falder i mere ungdommelige og positive folder. Udover at stimulere huden og musklerne så er massagen også med til at få en til at slappe af og slippe al den stress, som sætter sig i ansigtet. Alt hvad vi er ude for i livet - alle gamle følelser - sætter sig som rynker, furer og spændinger. Så ved at blive afspændt, få løsnet op og dermed mere åbent og ungdommeligt, forklarer massør Hanne Andersen. Selvom denne blide form for ansigtsløftningsteknik er et godt alternativ til kniv og nål - så fjerner den ikke de helt dybe furer. omvendt afstresser en behandling varer en time og koster 650 kr. For at komme alle 97 relevante muskler igennem anbefales seks behandlinger. mere info på: 41 26 75 85