Udtalelser


Det siger kunderne om A.L.T. behandlingerne:


Vil aldrig undvære det

¨Jeg har gået fast hos Hanne siden 2013, og jeg hverken tør, eller har lyst til at stoppe igen. Hanne fik fjernet mine begyndende rynker i panden og mellem øjenbrynene, og hun formår stadig at holde dem fra døren. Behandlingerne holder mit ansigt symmetrisk, mimikken afspændt og det giver min hud glød. Og så elsker jeg den time en gang om måneden, hvor jeg forsvinder helt væk på den varme briks.¨.

Mette Skjærbæk, creative director/founder af Karmameju.


Stress ogvnløshed blev afløst af konstant hovedpine og hyppige migræneanfald.

¨Smerterne varede i over 3 år og førte til, at jeg blev afhængig af smertestillende piller. Det var en ond spiral, jeg ikke kunne komme ud af. Jeg havde reelt virkelig ondt. Jeg havde forsøgt aftrapning utallige gange, men kunne ikke holde smerteanfaldende ud, så jeg bedøvede mig ofte igen efter få uger detoxing. Det lyder måske underligt men mit ansigt gjorde fysisk ondt. Det var som om, det var et stort blåt mærke. Nu efter 6 behandlinger hos Hanne, er smerterne forsvundet, og jeg lever uden brug af smertestillende piller. Det er helt fantastisk! Hanne har givet mig et helt nyt liv igen. Som en ekstra sidegevinst er mit ansigt som født på ny. Min hud er blevet helt glat og fin, rynker er glattet ud, og jeg ser ikke længere træt eller forpint ud. Af hjertet TAK Hanne !¨.

Lea Lundgreen Jørgensen, indehaver af Lundvad Hundeakademi.


Lammelsen i ansigtet forsvandt

¨Jeg kontaktede Hanne på grund af, at jeg havde fået en halvsidig parece, som er en lammelse i den ene halvdel af ansigtet. I mit tilfælde hang hele den venstre side. Man ved ikke fra lægelig side, hvem og hvorfor man rammes af det. Jeg var til utallige undersøgelser, men fik svaret, at der ikke findes en egentlig lægelig behandling af det. Jeg fik så anbefalet Hanne af nogle bekendte, og fik min første behandling hos hende 3 uger efter lammelsen var indtrådt. Efter 5 behandlinger, havde Hanne ændret hele billedet. Lammelsen var væk, og jeg havde fået min fulde bevægelse tilbage i ansigtet, som nu igen var helt symmetrisk. Fantastisk !¨.

Klavs van Hauen, direktør.


De dybe furer blev mindre synlige

¨I stressede perioder med meget arbejde kan jeg bruge A.L.T. behandlingen til at få min spændingshovedpine væk, og mine spændte kæber (af alt det nicotintyggegummi jeg tygger på...) til at slappe helt af. Det er en meget behagelig måde at få afspændt alle sine muskler i ansigtet på, at det så også kan ses, er jo bare et plus. Efter behandlingen er de påbegyndte dybe furer ligesom mindre synlige. Det har også gjort mig mere opmærksom på hvor meget jeg uden nytte og bare af vane rynker panden. Jeg holder behandlingerne løbende ved lige, så jeg kan holde min opmærksomhed på at slappe af i mine ansigtsmuskler, og holde rynkerne på afstand længst muligt¨.

Mille Dinesen, skuespiller. 


Hannes A.L.T. behandling er det skønneste jeg ved

¨Med hendes magiske hænder, formår hun at få hver en spænding i mit ansigt til at slippe fuldstændigt, og som en bonus falder jeg i en dyb forfriskende søvn.

Det grå og trætte ansigt jeg kom med, er som blæst væk, og i stedet smiler et frisk og ¨løftet¨ ansigt til mig i spejlet. Hun er en sand engel!¨.

Camilla Brockenhuus-Schack, 45 år, smykkedesigner.


A.L.T. former mit ansigt

¨Hanne er som en dygtig formgiver, der kan modellere mit ansigt. Hendes behandlinger, har forvandlet mit ansigt tilbage til dets oprindelige form og fremhævet mine ansigtstræk. Årene og hændelser i livet sætter sine spor i ansigtet. Allerede efter de første behandlinger, kunne jeg se en tydelig forskel på mine øjne, som før var anstrengte og ¨tunge¨, de var nu ¨åbnet¨ op, og de synes nu meget større.

Jeg kan nu møde verdenen med fornyet energi - jeg kan kende mig selv i spejlet igen¨.

Lesia M. Zuk, kreativ direktør hos Holmegaard.


Hjalp mod mine ømme kæber/tænder og hovenpinen

¨Jeg havde læst en artikel om Hannes ALT behandling i et dameblad, som egentlig omhandlede rynkebehandling uden kirurgi, men også at behandlingen kunne afhjælpe ømme kæber/tænder og deraf hovedpine mm.. Jeg er ikke tidligere støt på nogen form for behandling, der kunne afhjælpe mit problem. Læger, tandlæger og fysioterapeuter har blot sagt, dette måtte jeg lære at leve med, og der var intet at gøre!

Det skulle vise sig, at jeg allerede morgenen efter første behandling, pludselig vågnede op uden ømme kæber/tænder og med en afslappethed i ansigtet, som jeg ikke havde haft tidligere. Det var som om en forløsning var sket i hele ansigtet - men størst af alt: ingen hovedpine. At jeg så ¨on top¨ har fået bugt med dybe fuger mellem øjenbrynene er jo bare et plus.

ALT behandlinger kan varmt anbefales både som medicinsk og kosmetisk behandling, og jeg fortsætter hos Hanne, da jeg ikke kan leve uden¨.

Camilla Clausen, 44 år, sales & product manager.


Hurtigt synlige resultater

¨Jeg blev overrasket, over at opnå så tydelige resultater så hurtigt. Allerede efter første behandling, var de fine linjer omkring øjnene klart mindre synlige. Efter det anbefalede behandlingsforløb på 6 behandlinger var mit ansigt løsnet op, og mange års ophobede spændinger i ansigtet var væk. 

En sidegevinst var, at jeg har lært mit ansigts muskler at kende, og er blevet mere opmærksom på ikke at spænde unødvendigt¨.

Jeanett Ulrich, 47 år, indehaver af tøjfirmaet Life Is Cashmere.